System message
We know where we are going!

We know where we are going!

We have clear goals and a conscious vision for the future, and we hope that together we can mobilise forces that we could not do separately.

mabiasz-szakmai-nap-alkuszi-megfeleles

2022.04.26

MABIASZ Szakmai nap, Alkuszi megfelelés

Mint ahogy korábban többször is jeleztük felétek, hamarosan megrendezésre kerül az idei évi első MABIASZ Szakmai Nap. Készítettünk is egy felmérést azzal kapcsolatban, hogy milyen témában szeretnétek előadást, interaktív szakmai programot. A visszajelzések alapján a legtöbben az alkuszi megfelelést jelöltétek meg, így ebben a témában tartjuk meg a szakmai napot. Kedves Kollégák!

Mint ahogy korábban többször is jeleztük felétek, hamarosan megrendezésre kerül az idei évi első MABIASZ Szakmai Nap. Készítettünk is egy felmérést azzal kapcsolatban, hogy milyen témában szeretnétek előadást, interaktív szakmai programot. A visszajelzések alapján a legtöbben az alkuszi megfelelést jelöltétek meg, így ebben a témában tartjuk meg a szakmai napot.

A helyszínnel és az időponttal kapcsolatban hamarosan jelentkezünk, de várhatóan 23-án kerül megrendezésre a Holiday Inn Budapest (Budaörs) Hotelben.
Előre láthatólag 10 órától 13 óráig fog tartani, és egy előzetes program tervvel is készültünk. Felkértük és előadást tart többek között Dr. Asztalos László György (korábban az Állami Biztosításfelügyelet vezetője és a PSZÁF Felügyeleti Tanácsának elnökhelyettese), hogy mutassa be a korábbi PSZÁF ellenőrzéseket. Szintén beszámol Bene Áron (Kőrös-Blank Kft.), a náluk tartott felügyeleti ellenőrzésekről, azok tapasztalatairól. Továbbá felkértük Dr. Pozderka Gábort is (Pozderka Ügyvédi Iroda), hogy a jelenlegi jogszabályi intézkedésekről és aktuális változásokról tartson egy rövid beszámolót. Pozderka Úr szívesen válaszol a Ti kérdéseitekre is, ezért kérünk benneteket, hogy ezeket a kérdéseket szíveskedjetek megadni. Továbbá szíveskedjetek jelezni - szintén a kérdőívben -  amennyiben részt vennétek a programon legkésőbb május 4., 12:00 óráig!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfE6VRz_QOW3xI_R6VbI5J0M7Qd_l1luPe4xd1XaIUGUEciNQ/viewform?usp=sf_link



Köszönettel és üdvözlettel:
MABIASZ