Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

megsem-vallalja-a-magyar-nn-biztosito-iranyitasat-az-uj-vezerigazgato

2020.02.17

Mégsem vállalja a magyar NN Biztosító irányítását az új vezérigazgató

Baranyai Dávidot tervezi kinevezni a magyarországi NN Biztosító megbízott vezérigazgatójának az NN Csoport, amíg meg nem találja leendő vezérigazgatóját, a január 1-jével érkezett Michal Hucal ugyanis személyes okok miatt nem tudja elvállani a pozíciót – derült ki a társaság péntek kora délutáni közleményéből.

Szabályozói jóváhagyás esetén a társaságnál 2016 óta értékesítési vezetőként dolgozó Baranyai Dávidot tervezi kinevezni megbízott vezérigazgatónak az NN Biztosító.

A VÁLTOZTATÁSRA ANNAK NYOMÁN KERÜLT SOR, HOGY A 2019 NOVEMBERÉBEN BEJELENTETT MICHAŁ HUCAŁ SZEMÉLYES OKOK MIATT NEM TUDJA ELVÁLLALNI EZT A POZÍCIÓT – KÖZÖLTÉK, HOZZÁTÉVE: A LEENDŐ VEZÉRIGAZGATÓ KERESÉSE MÁR FOLYAMATBAN VAN.

Hucał az NN Biztosítót 2016. óta irányító Sztanó Imrét váltotta volna ezen a poszton. Sztanó Imre továbbra is az NN Csoporton belül folytatja karrierjét: a cégcsoport nemzetközi digitálizációs igazgatói (Chief Digital Officer) tisztét látja majd el.

 

Forrás