Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

MABIASZ - Bemutatkozás

A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége 2002-ben alakult azzal a céllal, hogy összefogja a hazai, magyar tulajdonban lévõ biztosítási alkuszcégek érdekképviseletét. Fő alapító elvünk, hogy együtt, közösen elérhetünk olyan célokat, amelyekről külön-külön talán álmodni sem mernénk. Ennek megfelelõen úgy érezzük, hogy - a piacon meglévő egészséges rivalizáció ellenére - szükség van az összefogásra, hiszen egyéni érdekeinket félre téve, egymással együttműködve még hatékonyabban léphetünk fel az ügyfelek érdekeiért, valamint a szakmában dolgozók és a piac semlegességéért. Célul tűztük ki az önállóan dolgozó alkuszcégek közötti űr áthidalását a társaságok egységes szervezetbe tömörítésével. Céljainkkal a piacon tevékenykedő alkuszok jelentős része is egyetért, melyet mi sem bizonyít jobban, minthogy Szövetségünk taglétszáma folyamatosan gyarapszik, és immár átlépte a 120-as taglétszámot.

CÉLJAINK

Az egyesület célja egyrészt, hogy tagjai számára megteremtse a rendszeres kapcsolattartás kereteit, biztosítva ezáltal a Magyarországon biztosítási alkuszi tevékenységet végző gazdálkodó szervezetek és ezen tevékenységben részt vevő természetes személyek szakmai érdekképviseletét, továbbképzését, hogy tagjai számára szakmai segítséget nyújtson hatékonyságuk növelése érdekében.

Céljaink elérése érdekében Szövetségünk korrekt partneri kapcsolatot ápol a felügyeleti szervvel (Magyar Nemzeti Bank), a jogalkotóval (Pénzügyminisztérium) és a társszövetségekkel (FBAMSZ, MABISZ) is. Rendkívül fontosnak tartjuk a biztosító társaságokkal való kapcsolattartást, a hosszú távú együttműködést. Korrekt, kezelhető üzleti kapcsolatra törekszünk, arra, hogy ne legyenek nézeteltérések a biztosítók és az alkuszok között.