Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

MABIASZ - Tisztviselőink

Püski András

elnök

Több, mint három évtizede, 1986. óta dolgozom a biztosítási szakmában. Pályámat a Hungária Biztosítónál kezdtem fiókvezetőként, majd 1997-től az AHICO biztosító Kelet-Magyaroroszági régióját építettem ki. 1999-ben alapítottam meg saját biztosítási alkuszcégem. 2002-ben több debreceni kollégámmal közösen megalapítottuk a Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetségét (MABIASZ) és büszkeséggel tölt el, hogy az alapítás óta betölthetem az elnöki tisztséget. Az élet igazolta döntésünket, hiszen taglétszámunk folyamatosan bővül, jelenleg több, mint 120 tagja van szövetségünknek. Az alapítás óta eltelt másfél évtized jól igazolta, hogy együttesen olyan dolgokat érhetünk el, melyre külön-külön, egy-egy alkuszcégnek esélye sem lenne!

Bunya László

főtitkár

Egyetemi tanulmányaimat követően, 2003-ban kezdtem el Püski András mellett dolgozni és megtanulni a biztosításközvetítői szakmát. A MABIASZ alapítása óta tevékenyen részt veszek a szövetség munkájában, 2008-tól pedig a MABIASZ Főtitkári tisztségét is betölthetem. Hatékony főtitkári teendőimet segíti, hogy a minden napi munkám során, az Euro-Sales Biztosítási alkusz Kft. ügyvezetőjeként és szakmai vezetőjeként magam is találkozom a biztosítási alkuszokat érintő minden napos kérdésekkel, feladatokkal, problémákkal. Rövid időre testközelből megtapasztaltam a biztosítói oldal működését is, de szívem az alkuszi szakmához és a szövetséghez húzott.

Szigeti Júlia

elnökségi tag

1984 óta tevékenykedek a biztosítási szakmában. Kezdetben az Állami Biztostó Nemzetközi Gépjármű Kárrendezési Igazgatóságán, majd 1986-tól szintén az Állami Biztostónál Ügyfélszolgálati területen dolgoztam. 1991 óta - a Biztosítási Felügyelet elsők közötti engedélyével - végzek alkuszi tevékenységet. jelenleg az O&P Capital Management Zrt nem-életbiztosítási igazgatója és szakmai vezetője vagyok. 2008 óta segítem a MABIASZ munkáját elnökségi tagként. Elsődleges feladatom az oktatási feladatok koordinálása (2008-ban a biztosításközvetítői hatósági vizsga, majd 2010-ben a pénzügyi hatósági vizsga előkészítésében vettem részt aktívan Szövetségünk részéről). Évek óta a MABIASZ Konferenciák valamint egyéb rendezvények, szakmai napok megszervezésében működök közre.

Batizi László

elnökségi tag

Eredetileg mérnök végzettséggel rendelkezem. 1991 óta dolgozom a biztosítási szakmában. Az egyik nagy biztosítónál töltöttem 16 évet különböző beosztásokban. 2007-től saját, családi alapokon működő alkuszcégünk szakmai vezetőjeként dolgozom. A Mabiasz megválasztott Elnökségi Tagja vagyok 2008 óta.

dr. Sajó Ferenc

Elnökségi tagságra javasolva/Külsős tag

Euro-Quattro Alkusz Kft.
Szakmai Igazgatója

2000.05.01-étől vagyok a biztosítási szakmában. 2010-től vagyok cégem ügyvezetője és szakmai igazgatója. Végzettségem: Jogász. Jelenleg biztosítási szakjogász képzésre járok.
A MABIASZ Elnökségének munkáját belépésünk óta (2010) külsős tagként segítem. Több szakmai bizottságban és szakmai projektben nagy örömmel vettem részt, mivel rendkívül fontosnak érzem a szakmánk társadalmi elismertségének növelését és alkuszok érdekeinek védelmét. Megtiszteltetésnek veszem, ha a köz javára munkálkodhatom.