Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

globalis-portfoliok-uj-alapok-egyedulallo-befektetesi-politikaval-kizarolag-signal-ugyfelek-szamara-profitline

2020.06.09

Globális Portfóliók: új alapok egyedülálló befektetési politikával, kizárólag SIGNAL ügyfelek számára - Profitline

A május végén bevezetett új Globális Portfólióink a hazai biztosítási piacon eddig egyedülálló befektetési politikát valósítanak meg, ugyanis az egész világ befektetési piacát elérhetővé tettük ügyfeleik számára.

A unit linked biztosítási piac egyik meghatározó szereplőjeként igyekeztünk gyors és hatékony megoldást adni a befektetési piac legújabb kihívásaira és emellett megkönnyíteni ügyfeleink számára az alapvetően nehéz befektetési döntések meghozatalát, ami a mostani környezetben még nagyobb hangsúlyt kap.

Fontos, hogy ügyfeleink megtakarítása továbbra is biztonságban legyen, ugyanakkor minél magasabb értéknövekedést nyújtson. Ezért a „nagy képet” néztük és olyan alapot alkottunk meg, amely egyszerre mindenhol és szinte minden iparágba befektet. Nem fejlett vagy fejlődő piacokra fókuszálunk, nem koncentráljuk a befektetéseket egyes meghatározott régiókra. Ezzel az alappal az ügyfeleink egyszerre minden értékes piacot elérhetnek és egyetlen befektetéssel több ezer meghatározó vállalat profitjából részesülhetnek.

A fenti elvek mentén létrehoztuk a Globális Portfóliókat, szem előtt tartva – különösen a jelenlegi gazdasági helyzetben - a mindenkor legfontosabb szempontokat, azaz vonzó hozamszint mellett lehetőség szerint minimalizáljuk a kockázatokat a befektetők számára.

Az új Globális Portfólióink két alapból állnak: az egyik az SI Amundi Globális Alapok Alapja, amely a nemzetközi részvényeket, állampapírokat és vállalati kötvényeket, a másik az SI Amundi Kötvény Alap, amely hazai kötvényeket tartalmaz. Az alapok kezelését az Amundi Asset Management végzi.

A globális lefedettségnek köszönhetően az új Portfólióink a lehető legmagasabb szintű diverzifikációt nyújtják az ügyfeleink számára.

A Globális Portfóliók 3 kockázati szint közötti választási lehetőséget kínálnak: a GLOBÁLIS LENDÜLETES portfólió részvénytúlsúlyos, a GLOBÁLIS MÉRSÉKELT portfólió kötvény-részvény szempontból kiegyensúlyozott, míg a GLOBÁLIS ÓVATOS portfóliónk magas kötvény arány mellett alacsonyabb kockázati besorolású. A GLOBÁLIS ÓVATOS portfólió ajánlott futamideje 3 év, a GLOBÁLIS LENDÜLETES portfólióé 4 év.

Signal biztosító globális lendület portfolió

„A Globális Portfóliók kizárólag a SIGNAL IDUNA ügyfelei számára érhetők el, és nemcsak az új szerződésekhez, hanem a korábban megkötött biztosításainkhoz is igényelhetők. Az új kötésű biztosításoknál az ügyfeleink által méltán kedvelt, korábbi alapjaink is megmaradtak, ezek mellé csatlakoztak be a Globális Portfóliók. A termék-innovációt alaposan átgondolt tervezés és bevezetés előzte meg. A néhány nap alatt beérkezett igények alapján elmondható, hogy mind a piaci kereslet felmérése, mind az időzítés kiválóan sikerült.” – nyilatkozta Csata Dénes elnök-vezérigazgató.

 

Forrás