Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

ujabb-ceggel-gyarapodott-a-meszaros-lorinc-kozeli-biztosito-mfor-cikk

2020.06.26

Újabb céggel gyarapodott a Mészáros Lőrinc közeli biztosító - MFOR cikk

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. többségi tulajdont vásárolt az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft.-ben - közölte a társaság a közleményében.

A közlemény szerint a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. (szerk.: cégben 2018 tavaszán lett kisebbségi tulajdonos Mészáros Lőrinc és felesége.) stratégiai befektetőként lép be az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft. életébe, a cégbírósági bejegyzést követően pedig a Társaság csatlakozik a Hungarikum Alkusz Cégcsoport tagvállalataihoz, és HUNInsurance Biztosítási Alkusz Kft. néven folytatja tovább piaci működését.

A HUNInsurance Biztosítási Alkusz Kft. mint önálló jogi entitás továbbra is magas minőségi színvonalon szolgálja ki a nagyvállalati piac építőipari szektorában felépített ügyfélkörét, valamint egyéb kis és nagyvállalati partnereit. A vállalat ügyvezetői pozícióját pedig változatlan módon, Kárpáti Gábor fogja ellátni.

„Fontosnak tartom kiemelni, hogy a piacot megvizsgálva, a stratégiai partnerség melletti elköteleződésben jelentős szerepet játszott az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft. több mint 10 éves magas szintű biztosítási szakértelme az építőipar és a hitelbiztosítás területén. A megszerzett tudást a Hungarikum Alkusz Cégcsoport tagvállalatain belül a jövőben kompetenciaközpontként is alkalmazni kívánja. Elkötelezetten haladunk tovább cégcsoportunk stratégiai célkitűzései megvalósítása érdekében, melyhez a létrejött együttműködés további megerősítésül szolgál.” – nyilatkozta Keszthelyi Erik, a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója

„Az Insurance Partners megalapításának 10. évfordulójához méltó jelentőségű változás a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. tulajdonosként való megjelenése, melynek eredményeként cégünk immáron új néven, HUNInsurance Biztosítási Alkusz Kft.-ként erősítheti tovább pozícióját ügyfelei körében és a magyar biztosítási piacon egyaránt.” – jelentette ki Kárpáti Gábor, az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezető igazgatója.

Az Insurance Partners Kft-nek 2019-es beszámolója még nem elérhető, de 2018-ban 401 millió forintos árbevétel mellett majdnem 200 milliós nyereséget realizált.

 

Forrás