Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

rivalis-vallalatba-vasarolt-be-meszaros-alkuszcege-portfolio-cikk

2020.07.03

Rivális vállalatba vásárolt be Mészáros alkuszcége - Portfolio cikk

Többségi tulajdont vásárolt az Insurance Partners Biztosítási Alkusz Kft.-ben a Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. A stratégiai partnerség keretében a Hungarikum Magyarország építőiparának legjelentősebb résztvevőit és hitelbiztosítással rendelkező ügyfeleit tervezi kiszolgálni - írja sajtóközleményben a társaság.

A Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft. stratégiai befektetőként lép be a HUNInsurance Biztosítási Alkusz Kft. életébe, a cégbírósági bejegyzést követően pedig a Társaság csatlakozik a Hungarikum Alkusz Cégcsoport tagvállalataihoz, és HUNInsurance Biztosítási Alkusz Kft. néven folytatja tovább piaci működését.

A HUNInsurance Biztosítási Alkusz Kft. mint önálló jogi entitás szolgálja ki a nagyvállalati piac építőipari szektorában felépített ügyfélkörét, valamint egyéb kis és nagyvállalati partnereit. A vállalat ügyvezetői pozícióját pedig változatlan módon Kárpáti Gábor fogja ellátni.

A Hungarikum Alkuszcég a Keszthelyi Erikhez tartozó Keszthelyi Holding része, az alkuszcégben a Mészáros Csoportnak is tulajdonrésze van, a vállalatcsoport egyik tagjában pedig a Takarékbank is befektető.

 

Forrás