Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

uj-vezeto-a-cig-pannonia-elen-vg-cikk

2020.08.11

Új vezető a CIG Pannónia élén - VG cikk

A CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. igazgatósága a társaság és leányvállalatának vezérigazgató-helyettesi pozíciójára augusztus 1-jétől, majd vezérigazgatói posztjára és első számú vezetői tisztségére október 1-jétől Fedák Istvánnal köt munkaszerződést. 

Dr. Fedák István 1998-ban a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen MBA külgazdasági, majd 2002-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán jogi diplomát szerzett. Mérlegképes könyvelő.

Pályafutását a Creditanstalt Rt-nél kockázatkezelőként kezdte, majd a Magyar Factor Rt-nél előbb üzletfejlesztési menedzser, majd kockázatkezelési vezető.

A jogi diploma megszerzését követően a Fedák Ügyvédi Irodában, majd az MFB Fejlesztési Bankban dolgozik. 2008-2015 között az OT INDUSTRIES Csoport vállalatainál tölt be pénzügyi és ügyvezetői pozíciókat.

Ezt követően egy évig az Eurobond Kft. ügyvezető igazgatója volt. 2016-tól a Keszthelyi Holding Zrt. pénzügyi és jogi vezérigazgató-helyettese, ezzel párhuzamosan 2017-től az Agenta-Consulting Kft. ügyvezető igazgatója. 2018-2019. között az Insurance Média Kft. ügyvezető igazgatója.

Angol és német felsőfokú nyelvtudással rendelkezik. A Magyar Közgazdasági Társaság tagja.

A CIG Pannónia Életbiztosító és leányvállalata vezérigazgatójának és vezérigazgató-helyettesének,

Kádár Gabriellának és Barta Miklósnak a munkaviszonya szeptember 30-án megszűnik.
 
 
Kapcsolódó cikkek: