Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

sportnap

2018.12.19

Sportnap

Szövetségünk továbbra is nagyon fontosnak tartja, hogy minél több olyan alkalmat teremtsen amikor a szakma képviselői (alkuszok, biztosítósok) találkozhatnak és kötetlen keretek között tölthetnek el hasznos órákat. Úgy véljük az ilyen alkalmak azok, amikor emberi kapcsolatokat építhetünk, a meglévőket tovább ápolhatjuk. Hisszük, hogy a szakmában dolgozó minden szereplő számára rendkívül fontos ez, hiszen gyakran többet ér egy személyes kapcsolat, mint a magas szintű szakmai felkészültség.

Mindezek miatt 2017-ben életre hívtuk a Biztosítósok Ligája focitornát és a vele egyidőben megrendezett Főzőversenyt melyet szeptember közepén, Inárcson tartottunk meg. Az első rendezvény sikerén felbuzdulva, 2018-ban is folytattuk azt, akkor már az FBAMSZ partnerségével és az elsőhöz képest dupla annyi résztvevővel. 12 foci és 16 főzőcsapat mérte össze a tudását és közel 250 kolléga töltött el egy igen kellemes napot ezen a programon.

A hagyományt mindenképpen folytatni szeretnénk és készülünk 2019. szeptemberére is. Addig is az emlékek felidézésére és kedvcsinálónak böngésszetek a korábbi években készült fényképek között.