Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

meszaros-erdekeltsegebe-tartozo-ceg-bukott-uzletet-a-viii-keruletben-hvg-cikk

2020.09.01

Mészáros érdekeltségébe tartozó cég bukott üzletet a VIII. kerületben - HVG cikk

A felcsúti milliárdosnak az ellenzékivé lett józsefvárosi önkormányzat mondott fel.

Az ellenzéki irányítású VIII. kerületi önkormányzat felmondta a szerződést a Mészáros Lőrinc 50 százalékos tulajdonában lévő Hungarikum Biztosítási Alkusz Kft.-vel.

A tavaly októberi önkormányzati választás idején Józsefvárosnak egyebek mellett ezzel a céggel is volt érvényben lévő szerződése. A kerületnek akkor az ellenzéki Pikó András a polgármestere, aki a mostani hírek szerint még májusban felmondta a szerződést a Hungarikummal, másnap pedig a Reál Coop Biztosítási Bróker Kft. lett az önkormányzat szerződött alkuszi partnere.

Utóbbi cégről annyit lehet tudni, hogy közel 25 évvel ezelőtt jött létre, tulajdonosa egy Bedő András nevű magánszemély, akinek az Opten céginformációs adatbázis szerint a Reál Coop az egyetlen vállalkozása. Ami ennél talán jóval fontosabb – írja az Mfor.hu – hogy a cég semmilyen módon nem kapcsolható a NER-hez.

 

Forrás