Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

beszantja-penzugyi-kozvetito-ceget-a-cig-pannonia-portfolio-cikk

2020.09.10

Beszántja pénzügyi közvetítő cégét a CIG Pannónia - Portfolio cikk

A CIG Pannónia Életbiztosító új igazgatósága kezdeményezte a CIG Pannónia Pénzügyi Közvetítő Zrt.-nek a végelszámolását, amely a biztosító új értékesítésében tavaly több mint 10%-os részesedést ért el.

A 2018. november 29-én alapított leányvállalat a CIG Pannónia Pénzügyi Közvetítő Zrt. (PPK), melyben a csoport részesedése 95%, függő ügynökként kezdte meg biztosítási- és pénzügyi közvetítési tevékenységét 2019 elején.

Az MNB 2019. május 23-án engedélyezte számára a pénzügyi szolgáltatás közvetítési tevékenységet, melyet pénzpiaci többes ügynökként végezhet. Az engedély hatálya kiterjed továbbá jelzáloghitel-közvetítői tevékenység végzésére is.

A közvetítő cég a biztostó 2019-es éves jelentése szerint 119 regisztrált biztosítási tanácsadóval rendelkezett, 2019-ben 443 millió forint állománydíjú biztosítást értékesített, ami több mint 10%-os részesedést jelentett az új értékesítésen belül.

 

Forrás