Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

a-fundamenta-ugynokeivel-ujit-meszaros-lorinc-egyik-cege

2019.01.21

A Fundamenta ügynökeivel újít Mészáros Lőrinc egyik cége

Egy közvetítőcégben ér össze a két birodalom.

Mészáros Lőrinc profitálhat abból is, hogy az állam tavaly októberben ellehetetlenítette a lakáskasszák korábban kivételesen előnyös megtakarítási ajánlatait – írja a HVG. A lap a részben a felcsúti milliárdos tulajdonában levő CIG Pannónia biztosítói csoport egyik bennfentesétől úgy tudja, érdemes lehet lecsapnia a cégnek a lakástakarékok terén piacvezető Fundamenta megriadt ügynökeire, pláne, hogy a CIG új ügynökséget alapít, a CIG Pannónia Pénzügyi Közvetítő Zrt-t.

A friss társaság a múlt héttől már kínálhatja az életbiztosító termékeit és kezelhet csoportos nyugdíjalapot – derül ki az MNB honlapjáról. A társaságot egyébként Paréj Áron, a Fundamenta korábbi vezető személyi bankára irányítja, aki kisebbségi tulajdonos is lett, munkatársnak pedig a feleségét is vitte magával. A HVG informátora szerint ráadásul az új cég a Fundamenta termékeit is kínálja majd, ezt a CIG-nél cáfolták.

Az egy-egy gazdasági területen a tőle megszokott alapossággal hadállásokat építő Mészáros nemcsak bankba és biztosítóba, hanem egy független alkuszcégbe is beszállt. Ez a nagyvállalatokat kiszolgáló Hungarikum, amely a szekszárdi Keszthelyi Erik érdekeltségébe tartozik. A CIG-nél azt állítják, régóta dolgoznak a Hungarikummal, de kizárólag piaci versenyben jutnak általa megrendeléshez, ami – ismerve Mészáros eddigi üzletszerzési módszereit – igencsak meglepő fejlemény lenne.

További részletek a HVG számában.

Forrás