Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

tudtad-hogy-akar-percekre-is-kothetsz-mar-biztositast

2019.02.04

Tudtad, hogy akár percekre is köthetsz már biztosítást?

Az Intesa Sanpaolo beszállt a Yolo nevű insurtech startupba. Mintegy 5 millió eurót gyűjtött a digitális biztosításokat értékesítő, brókeri szolgáltatásokat nyújtó startup.

A Yolo digitális biztosításokat és brókeri szolgáltatásokat nyújt, a termékei között kereslet alapú (on-demand) biztosítások és személyre szabható, illetve időalapú termékek is vannak. Az appjukon keresztül könnyen köthető például egy utasbiztosítás, vagy sportbiztosítás az utazás vagy a sportolás befejeztével pedig leállítható a biztosított időszak.

Az olasz Intesa Sanpaolo, a CIB Bank anyabankja, fintech befektetésekre létrehozott kockázatitőkje-alapja vett részesedést a Yolo nevű biztosítási startupban, az 5 millió eurós tőkegyűjtési körben részt vettek más befektetők is, például a Barcamper Ventures. Az Intesa biztosítási üzletágának egyik vezetője is vezető tisztséget kap a Yolónál.

Forrás