Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

mnb-egyeztetes-mabiasz-reszvetellel-mfo-targyaban

2021.02.11

MNB egyeztetés MABIASZ részvétellel - MFO tárgyában

MNB egyeztetés MABIASZ részvétellel - MFO tárgyában

2021.02.11. napján on-line egyeztetést kezdeményezett a Magyar Nemzeti Bank a Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás tárgyában. Az MNB felhívta a figyelmet, hogy egy új, nagyon attraktív értékesítési lehetőség ez az alkuszoknak, hiszen a lakásbiztosítási állomány jelenleg, túlnyomó többségben függő ügynökök kezelésében van.

A MABIASZ ismertette álláspontját, mely szerint támogatja az MFO termékek piaci térnyerését és a MABIASZ tagok elkötelezettek annak támogatásában, hogy a biztosító társaságok magasabb szolgáltatást nyújtsanak az Ügyfeleknek. A MABIASZ ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a tényleges versenyhez és versenyképes díjakhoz az szükséges, hogy minél több biztosító jelenjen meg MFO termékkel a piacon. Az MNB már idén márciusban nagy szabású kampányt indít az MFO termékek népszerűsítésére, mely természetesen értékesítési oldalon az alkuszok részére is új lehetőséget nyit.

 

MABIASZ