Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

mostantol-konnyebb-lesz-jo-dontest-hozni-ha-biztositast-kotnenk-az-otthonunkra-hvg-cikk

2021.05.01

Mostantól könnyebb lesz jó döntést hozni, ha biztosítást kötnénk az otthonunkra - HVG cikk

A fogyasztóbarát lakáshitelek és személyi hitelek összehasonlító programja már korábban elindult, így már a fogyasztóbarát termékcsalád valamennyi tagja rendelkezik önálló kalkulátorral.

A Generali Biztosító Zrt. és a Colonnade Insurance S.A. biztosító fogyasztóbarát otthonbiztosítása is bekerült a Magyar Nemzeti Bank honlapján kialakított ingyenes kalkulátor ajánlatai közé, így mind a hat piacon lévő minősített termék egységes felületen érhető el.

A kalkulátor segítségével a fenti két biztosító termékén kívül a Groupama Biztosító, az Union Vienna Insurance Group Biztosító Zrt., a Wáberer Hungária Biztosító Zrt. és a KöBE Közép-európai Kölcsönös Biztosító Egyesület ajánlatát lehet összehasonlítani – közölte a jegybank.

A fogyasztóbarát otthonbiztosítások ugyanakkora díjért az eddigieknél magasabb szintű szolgáltatást nyújtanak az ügyfeleknek, fölösleges többletszolgáltatások és -kiadások nélkül, egyszerűen összehasonlítható módon. A minősített biztosítás alapcsomagja elemi károkra, és egyéb, a háztartásokat egzisztenciájukban veszélyeztető tipikus kockázatokra nyújt fedezetet, de kiegészítésként a lakáshoz közvetlenül kapcsolódó, gyakoribb káresemények is biztosíthatók.

Az MBN emlékeztetett, hogy a fogyasztóbarát lakáshitelek és személyi hitelek összehasonlító programja már korábban elindult, immár a fogyasztóbarát termékcsalád valamennyi tagja rendelkezik önálló kalkulátorral.

Forrás