Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

a-cig-pannoniahoz-kerulnek-a-dimenzio-biztositasai-portfolio-cikk

2021.09.30

A CIG Pannóniához kerülnek a Dimenzió biztosításai - Portfolio cikk

A CIG Pannóniára ruházta át biztosítási szerződéses állományát a Dimenzió Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület. A portfólió méretét és az adásvételi árat egyelőre nem közölték.

A Dimenzió Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület által benyújtott kérelemre indult eljárásban a Magyar Nemzeti Bank tegnap kelt H-EN-II-127/2021. számú határozatával engedélyezte, hogy

A DIMENZIÓ A BIZTOSÍTÁSI TERMÉKEIT TARTALMAZÓ BIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉSES ÁLLOMÁNYÁT 2021. OKTÓBER 1-I HATÁLLYAL A CIG PANNÓNIA RÉSZÉRE ÁTRUHÁZZA

– közölte utóbbi. A CIG Pannónia emlékeztet, hogy az átvételre kerülő szerződésállomány szerkezete jól illeszkedik a már korábban közzétett, a fejlődési irányokat és célokat tartalmazó növekedési stratégiába, amelynek szerves része a megtakarítási, öngondoskodási biztosítási szolgáltatások nyújtása, valamint a piaci jelenlét folyamatos erősítése.

Forrás