Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

uj-egyuttmukodesi-megallapodast-kotott-a-cig-pannonia-portfolio-cikk

2021.10.20

Új együttműködési megállapodást kötött a CIG Pannónia - Portfolio cikk

Az eddiginél tágabb termék- és ügyfélkörre vonatkozó együttműködési megállapodást kötöttek a BNP Paribas Cardif biztosítókkal a CIG biztosítók.

A BÉT honlapján megjelent közlemény szerint együttműködési megállapodást kötött a BNP Paribas Cardif Életbiztosító Zrt.-vel és a BNP Paribas Cardif Biztosító Zrt.-vel a CIG Pannónia és a CIG EMABIT.

A megállapodás értelmében a korábban kizárólag az MKB Bank Nyrt. jelzálogkölcsöneihez kapcsolódó hitelfedezeti biztosításra vonatkozó együttműködésüket tágabb termék- és ügyfélkörre is ki kívánják terjeszteni.

A CIG Pannónia igazgatósága emlékeztetett, hogy „a megállapodás tárgya, tartalma jól illeszkedik a már korábban közzétett, a fejlődési irányokat és célokat tartalmazó növekedési stratégia keretrendszerébe, annak meghatározó elemeként értékelendő és hozzájárul ahhoz a célhoz, hogy a CIG Pannónia Biztosító az elkövetkezendő időszakban életbiztosítási és nem-életbiztosítási termékportfólióval is rendelkező, megbízható, meghatározó méretű, és stabil hátterű kompozit biztosítóvá váljon.”

Hogy pontosan milyen (esetleg új bankokhoz tartozó) ügyfélkörre és termékköre terjed ki a jövőben a megállapodás, azt a CIG tőzsdei közleménye nem árulta el.

Forrás