Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

meszaros-lorinc-biztositoja-nagy-dobasra-keszul-napi-hu-cikk

2021.11.15

Mészáros Lőrinc biztosítója nagy dobásra készül - Napi.hu cikk

A CIG Pannónia Csoport tovább bővíti nem-életbiztosításainak körét, és 2022 januárjától már utasbiztosítást is kínál lakossági ügyfelei számára, az Union Biztosító viszontbiztosításával. Januártól a lakossági ügyfelek számára is kínál biztosításokat a CIG Pannónia csoport - jelentette be a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó pénzügyi cég.  Ezzel a biztosító társaság tartja magát ahhoz a júliusban bejelentett, hosszú távú üzleti stratégiához, melynek célja a lendületes és dinamikus fejlődés, a piaci részesedés növelése, ezáltal pedig a stabil osztalékfizető vállalat megteremtése.

A CIG Pannónia Csoport és az Union Biztosító partnerségének eredményeképpen 2022-től a CIG Pannóniánál elindulhat mind a lakossági, mind pedig a vállalati ügyfelek számára az utasbiztosítási termékek értékesítése. A két biztosító megállapodása értelmében a CIG Pannónia csoport és az Union Biztosító a termékfejlesztésben és a kárrendezésben is együttműködik majd a jövőben.

„Újabb mérföldkőhöz érkeztünk a júliusban bejelentett 5 éves stratégiánk megvalósításában, hiszen ezzel a megállapodással a CIG Pannónia Csoport belép a lakossági nem-életbiztosítási termékek piacára. Folytatjuk tehát a megkezdett lendületes, dinamikus növekedést, célunk továbbra is, hogy a regionális közepes és hazai nagybiztosítók között meghatározó szerepet töltsünk be. Az idei év az alapok megteremtéséről szól, a hazai igényeknek megfelelő élet- és nem-életbiztosítási termékpaletta felállításáról” – mondta Polányi Zoltán, a CIG Pannónia Biztosító vezérigazgatója.

„A 2022 januárjában induló viszontbiztosítási együttműködés újabb visszaigazolás számunkra, hogy a biztosító utasbiztosítási termékfejlesztési és kárrendezési tapasztalata egyedülálló a magyar biztosítási piacon, és az értéket képvisel a teljes szektor számára” – hangsúlyozta Almássy Gabriella, az Union Biztosító elnök-vezérigazgatója.

A CIG Pannónia utasbiztosítási terméke a tervek szerint mind online, mind pedig személyes csatornákon elérhető lesz 2022 során. Megtalálhatják majd az ügyfelek a biztosító honlapján, összehasonlító portálokon, és személyesen is köthető lesz saját értékesítési csatornán, független hálózatban, illetve a bankbiztosítási értékesítésben egyaránt.

Forrás