Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

uj-vezerhelyettes-porgeti-fel-a-banki-ertekesitest-a-cig-pannonianal-portfolio-cikk

2021.12.03

Új vezérhelyettes pörgeti fel a banki értékesítést a CIG Pannóniánál - Portfolio cikk

Új vezérigazgató-helyettes csatlakozik a CIG Pannóniához, aki a bankbiztosítási értékesítésért lesz felelős. Az új pozíció a Portfolio értékelése szerint a banki értékesítés további erősödését és a leendő szuperbankban mint értékesítési partnerben rejlő potenciált tükrözi.

A CIG Pannónia Életbiztosító BÉT-közleménye szerint 2021. december 1-jével a korábban meghirdetett növekedési stratégia megvalósítása érdekében bankbiztosítás értékesítési vezérigazgató-helyettesként csatlakozik a társasághoz Kőrösi Zoltán.

Kőrősi Zoltán szakmai karrierjét az ÁB-Aegon (később Aegon) biztosítónál kezdte értékesítési területen, majd 2003-tól a bankszektorban folytatta, először az Első Lakáshitel Takarékszövetkezet, majd 2008-tól az AXA Bank Zrt.-nél. Később az Agenta Consulting Kft. (2020-tól HUNBankbiztosítás Közvetítő Kft.) értékesítési igazgatója és ügyvezető igazgatója volt.

Forrás