Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

mabiasz-20-ev-emleke-jatek

2022.05.02

MABIASZ - 20 év emléke játék

MABIASZ - 20 év emléke játék

Kedves Kollégák!

 

Már biztosan több fórumon is hallottátok, olvastátok, hogy idén ünnepli 20 éves fennállását a Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége! Az idei év kiemelten fontos számunkra, ezért az egész évet ünnepi hangulatban szeretnénk eltölteni, programokkal és eseményekkel, nyereményekkel, vidámsággal szeretnénk Nektek kedveskedni.

A megszokott eseményeken felül – konferencia, focikupa és főzőverseny, szakmai út, szakmai napok – további programokat és játékokat is szervezünk.

Az egyik ilyen az elmúlt 20 év emlékeit hivatott megidézni, ezért kihirdetjük a MABIASZ - 20 év emléke játékot!

Ez elsősorban egy fotópályázat, de természetesen bármilyen emlék, történet, tárgy is lehet, amit szövegesen megfogalmaztok vagy személyesen átadtok nekünk. A lényeg, hogy az elmúlt 20 évben történt szakmai rendezvényen, biztosítós találkozón, konferencián, de a szakmát érintve idézzük fel ezeket az emlékeket.

A játék folyamatos, beküldési határidő 2022. szeptember 1. A legjobbnak ítélt emlék beküldője pedig értékes nyereményben részesül, melyet a konferencián adunk át.

A pályázatban való részvételhez az általatok kedvesnek, viccesnek gondolt emléket kérjük szíveskedjetek megküldeni az info@mabiasz.hu email címre. Tárgyban kérjük tüntessétek fel, MABIASZ - 20 év emléke játék!

 

 

 

Köszönettel és üdvözlettel:

Püski András elnök
Kósa Attila főtitkár
MABIASZ