Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

mabisz-egyeztetes-kovetkezo-szakmai-nap

2022.06.02

MABISZ egyeztetés, következő szakmai nap

A MABISZ-szal együttműködve egy közös szakmai napot tervezünk az ősz folyamán. A szervezés elkezdődött, a részletekkel kapcsolatban folyamatosan tájékoztatunk Titeket.

Kedves Kollégák!

 

A MABIASZ egyik kiemelt célja, hogy a tagjainak minél több segítséget és szakmai támogatást nyújtva tudjátok kiszolgálni ügyfeleiteket, partnereiteket. A hatékony ügyfélkiszolgáláshoz elengedhetetlen az edukáció is, ügyfelek teljes körű tájékoztatása.

Emellett a MABIASZ folyamatosan egyeztet szakmai kérdésekben más szövetségekkel is. Keddi napon elnökségünk a Magyar Biztosítók Szövetségével (MABISZ) folytatott egy megbeszélést, melynek témája az épületérték meghatározása.

A téma rendkívül hangsúlyos és fontos, hiszen az ingatlan árak, az építőipari árak olyan mértékben emelkedtek és emelkednek, hogy a biztosítási összegek meghatározása és aktuális szinten tartása kiemelt feladat.

A vagyonbiztosítások esetében rendkívül fontos az épületérték lehető legpontosabb meghatározása, akár az új kötések, de a meglévő szerződések esetében is. A mi feladatunk, hogy erre felhívjuk ügyfeleink, partnereink szíves figyelmét.

Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani Nektek, ezért a MABISZ-szal együttműködve egy közös szakmai napot tervezünk az ősz folyamán. A szervezés elkezdődött, a részletekkel kapcsolatban folyamatosan tájékoztatunk Titeket.

Mellékeljük számotokra a korábbi MABISZ tájékoztatót az alulbiztosítottságról, illetve júniusban ismét kiadásra kerül egy hasznos információkat tartalmazó dokumentum – amint ez rendelkezésünkre áll, azonnal továbbítjuk felétek.

 

Kérdés esetén állunk szíves rendelkezésetekre.

Püski András elnök
Kósa Attila főtitkár
MABIASZ

Tájékoztató alulbiztosítottságról

Tájékoztató alulbiztosítottságról