Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

meghivo-mabiasz-szakmai-konferencia-2022

2022.09.21

MEGHÍVÓ - MABIASZ Szakmai konferencia 2022.

MABIASZ KONFERENCIA 2022.
2022. november 7-8-9.
Thermal Hotel Visegrád****superior
20 ÉVES A MABIASZ!

MABIASZ KONFERENCIA 2022.

2022. november 7-8-9.
Thermal Hotel Visegrád****superior
 
Meghívó

A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége tisztelettel meghív benneteket soron következő biztosítási konferenciájára.

A konferencia helyszíne:
Thermal Hotel Visegrád****superior
2025 Visegrád, Lepence völgy 2.,
www.thv.hu


A konferencia szervezése nagy erőkkel zajlik, a végleges programot a későbbiek folyamán küldjük részetekre, de az elmondható, hogy a korábbi évekhez hasonlóan, a biztosítók által is támogatott, megújult, interaktívabb programokban bővelkedő konferenciát rendezünk. Sokkal több lehetőség fog nyílni a személyes kapcsolattartásra, a csapatépítésre és a szakmaiság mellet a szórakozásra.

Az idei évben a résztvevők számára a Thermal Hotel Visegrád****superior 2 ágyas szobáiban biztosítunk szálláslehetőséget. A konferencia ideje alatt a meghívottak igénybe vehetik a szálloda szolgáltatásait.

A részvételi díj jelentkezésetek függvényében magában foglalja a konferencia szakmai programjainak költségeit, a meleg étkezéseket, és a kávészünetekben felszolgált frissítőket, és igény szerint a szállást reggelivel.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a jelentkezések megérkezéséről minden esetben visszajelzést küldünk, így amennyiben nem kaptok ilyet, jelezzetek számunkra, mert valószínűleg ebben az esetben nem tudunk a jelentkezésetekről.

Kérjük, hogy a pontos szervezés érdekében a jelentkezési lapot (ha több fő szeretne jönni, akkor személyenként külön-külön feltüntetve a táblázatban) legkésőbb
2022. október 07., 12:00 óráig

részünkre e-mailben visszajuttatni szíveskedjetek. Kérjük figyeljetek a jelentkezési határidőre, mert minket is szigorú határidők kötnek a foglalással kapcsolatosan.

Szeretnénk az előző évekhez hasonlóan egy jó hangulatú, szakmai, emberi kapcsolatokat erősítő rendezvényt szervezni, ahol a hivatalos programon túl megbeszélhetjük gondjainkat, problémáinkat, megoszthatjuk egymással örömeinket, és végül, de nem utolsó sorban jól érezhetjük magunkat egymás társaságában.

2021. szeptember 1-től kötelező a szálló vendégek személyes okmányának digitális rögzítése (VIZA), ezért kérjük szíveskedjetek fényképes személyes okmányt magatokkal hozni.

Esetlegesen felmerülő kérdéseitekkel kapcsolatosan keressetek bennünket bizalommal.

 

Üdvözlettel:

Püski András, elnök

Kósa Attila,
MABIASZ
(30/3411-711)

Előzetes program - MABIASZ Konferencia 2022.

Előzetes program - MABIASZ Konferencia 2022.