Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

felhivas-segitsuk-kollegankat

2019.11.18

Felhívás! Segítsük kollégánkat!

Kedves Tagtársak, Kollégák!

Biztosításban dolgozó kollégának szeretnénk segítséget nyújtani, betegségéből és abból eredő helyzet javítására. Kérjük azokat, akik ismerik, vagy csak jószándékuk jeléül a bajba jutott családon segítene, kattintás után olvashatja egyik kedves kollégától kapott levelet, melyben megtalálhatók a részletek.

"Kedves Kollégák, volt Kollégák, Barátok!

 

Aki már legalább 10 éve dolgozik itt, biztosan ismeri azt a halk szavú, sötét hajú, magas, délceg, mosolygós "fiatalembert" a harmadik emeletről, aki több mint 20 éve biztosítja ügyfeleinket arról, hogy szállítmányaik biztonságban célba érjenek. Több száz ügyfelünk, nap mint nap vele beszéli meg biztosítási problémáit, kollégáink hozzá fordulnak szállítmánybiztosítási igényeikkel. 0Talán nem is kell Őt részletesebben bemutatnom, de hogy mindenki tudja: a munkában, barátságban példakép! Néhány éve párjával, Katával gyermeket vállaltak. 2017-ben megszületett Andris, aki mondhatom, fényt vitt az éjszakába, mert innentől hetente jöttek az újabb és újabb trónörökös képek a büszke Apukától! Ez mehetett volna így az idők végezetéig, de ...

 

Sajnos Bélusnál 2 éve agydaganatot diagnosztizáltak. L Túlesve az első döbbeneten, összeszedve bátorságát, alávetette magát az ilyenkor szokásos kezeléseknek, amelyekre szerencsére jól reagált és közben visszajött dolgozni is. Annak ellenére, hogy minden hónapban, immár 2 éve megkapta a "maga adagját", a kemoterápia nem hozott tartós gyógyulást és múlt héten újból ágynak esett. A vizsgálatok után, orvosai már nem tudtak többet tenni, minthogy folytatták az eddigi kezeléseket és az otthon megszokott nyugalmára bízták. Legutóbbi látogatásomkor Béla nem is titkolta, amikor megkérdeztem, hogy érzi magát: csöndesen csak ennyit mondott: "nem érzem jól magam, nem vagyok jól…"! Nála ez a valódi fájdalom, kilátástalanság, a végső elkeseredés jele.

 

Béla kezelése, vizsgálatokra szállítása, éjjel-nappali gondozása nagy terhet ró a családra, amit a beteg, szinte már magatehetetlen Apuka és a kisgyerekes, gyesen lévő anyuka nem tud finanszírozni! Sajnos a baj nem jár egyedül, mert Péteriben lévő otthonuk a rendszeres karbantartás, felújítás ellenére szinte lakhatatlanná vált, amikor is a múlt héten kiderült, hogy a korábban átépített kémény nem felel meg a minimális elvárásoknak sem, mert a levegő szénmonoxid tartalma többször meghaladta a riasztási szintet! A szakemberek vizsgálata után kiderült, hogy vagy azonnal át kell építeni a kéményt, ami jelenleg szinte lehetetlen, vagy ideiglenes megoldásként építeni kell egy külső-szerelt kéményt, hogy megszűnjön a veszélyforrás.

 

Mindezek költsége többszörösen meghaladja a család anyagi lehetőségeit(>500e), ezért arra kérlek benneteket, hogy ha néhány ezer forinttal is, de támogassátok, támogassuk Bélát és családját MOST, mert szükségük van Ránk és mert MEGÉRDEMLIK!

 

Béla számlaszámára utaljátok legyetek szívesek a hozzájárulásotokat: Sági Béla, CIB Bank 10700079-58174199-51100005

 

Ha állapotára, remélhető javulására vagytok kíváncsiak, engem keressetek, igyekszem, mindenkinek válaszolni és később beszámolni a fejleményekről.

 

Köszönettel, Rubint László"

SB