Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

mabiasz-szakmai-nap-osszefoglalo-alulbiztositottsag

2022.10.25

MABIASZ Szakmai nap összefoglaló - Alulbiztosítottság

Október 17-én, a Magyar Biztosítók Szövetségének javaslatára és felkérésére, a biztosító társaságokkal kiegészülve egy közös szakmai napot tartottunk az alulbiztosítottság témakörében.

Kedves Kollégák!

 

Október 17-én, a Magyar Biztosítók Szövetségének javaslatára és felkérésére, a biztosító társaságokkal kiegészülve egy közös szakmai napot tartottunk az alulbiztosítottság témakörében. Köszönjük azoknak, akik elfogadták a meghívásunkat és részt vettek az eseményen.

A szakmai nap háziasszonya Szigeti Júlia elnökségi tag volt. Püski András elnök úr megnyitója után Garay László, a Groupama biztosító vállalati biztosítási szolgáltatási vezetője tartott előadást az építőipar kihívásairól.

Majd Berecz Andrea a MABISZ képviseletében mutatta be az alulbiztosítással kapcsolatos fogalmakat.

Szloboda László, az Aegon biztosító vagyon kárrendezési szakterületi vezetője mutatott be lakás és társasház biztosításokkal kapcsolatos kártapasztalatait. Tóth György, a Generali biztosító képviseletében szintén kárpéldákkal színesítette az előadását, nagyipari vagyonbiztosításokra fókuszálva.

Végül pedig három alkusz is bemutatta az ügyfelekkel való kommunikációját, tippeket és trükköket bemutatva a tagság részére, pozitív tapasztalataikat megosztva a sikeres értékesítés és szerződés kezelés vonatkozásában: Szigeti Júlia vagyonbiztosítások terén, Bene Áron a lakossági biztosítások terén, és Kósa Attila a felelősségbiztosítások terén.

Köszönettel és Üdvözlettel:

Püski András elnök

Kósa Attila főtitkár

MABIASZ