Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

informacio-csomag-2023-10-09

2023.10.09

Információ csomag - 2023.10.09.

Kedves Kollégák!

 

Az alábbi információ csomagot állítottuk össze Nektek.

Visszaélés-bejelentő rendszer

A MABIASZ tagoknak ingyenesen elérhető szolgáltatás kapcsán szeretnénk további információt adni pontosításként. Azon MABIASZ tag, aki szeretné igénybe venni a szolgáltatást, részünkre szükséges a Prokator-Net Kft-vel kötött megbízási szerződést megküldeni, az aláírt szerződést legkésőbb október 20-ig, scannelt formátumban az info@mabiasz.hu email címre. Továbbá az eredeti példányokat szíveskedjetek postázni a Prokator-Net Kft. részére.

 

III. negyedéves változó-díj befizetés és adatszolgáltatás, határidő 2023.10.31.

A díjfizetésre kötelezett a külön jogszabály szerint kiszámított változó díj összegét negyedévente, a tárgynegyedévet követő hónap utolsó napjáig kell bevallani és utalni az MNB számlájára. A díj mértéke: negyedéves bruttó javadalmazás * 0,25%. A díjat az MNB 19017004-01677000-30900001 bankszámlaszámára kell befizetni, a megbízás közlemény rovatában fel kell tüntetnie befektetési alapok esetében az ISIN azonosítót, egyéb esetben az adószámot, majd 1 szóköz kihagyásával az MNB rendelet 3. mellékletében szereplő pénzforráskódot (biztosításközvetítő alkuszok esetében a kód: ALKUSZ).

A változó díjhoz a videós segítséget itt találjátok:

https://www.youtube.com/watch?v=knaJRYDZLWI&ab_channel=MABIASZ

 

MNB jelentések megküldése

A MABIASZ alapszabályan rögzítettek szerint kérjük szíveskedjetek megküldeni részünkre a 2022. év első és második féléves jelentés excelét az info@mabiasz.hu email címre 2023.10.20-ig!

 

Aktualizált MABIASZ Etikai és Versenykódex

Mellékeljük számotokra az aktualizált dokumentumot.

 

Egyeztetések

Az utóbbi időben több egyeztetést folytattunk a FBAMSZ-szal, hogy a két szövetség közötti kapcsolatokat és közös munkát erősítsük. Továbbá közös egyeztetésen voltunk a MABISZ-nál is, a márciusi lakáskampánnyal kapcsolatosan is. Mindezekről a későbbiekben tájékoztatás nyújtunk.

 

MABIASZ Sport Club, kiskedvenc fotópályázat

Továbbra is várjuk visszajelzéseteket a tárgyi kezdeményezéseinkkel kapcsolatban, kérjük segítsétek munkánkat:

https://www.mabiasz.hu/tartalom/889/1/hirek/mabiasz-sport-club-felmeres https://www.mabiasz.hu/tartalom/892/1/hirek/mabiasz-kiskedvenc-fotopalyazat

 

 

Kérdés esetén állunk szíves rendelkezésetekre.

 

Köszönettel és Üdvözlettel:

Püski András elnök

Kósa Attila főtitkár

MABIASZ

MABIASZ Etikai és Versenykódex

MABIASZ Etikai és Versenykódex

Fontos határidők - MABIASZ

Fontos határidők - MABIASZ

Miért jó MABIASZ tagnak lenni

Miért jó MABIASZ tagnak lenni