Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

mabiasz-konferencia-2024-regisztracio

2024.04.09

MABIASZ Konferencia 2024. - Regisztráció LEZÁRULT!

Kedves Kollégák!

Elindult a regisztráció, jelentkezzetek!

A konferencia szervezése nagy erőkkel zajlik, a végleges programot a későbbiek folyamán küldjük részetekre, de az elmondható, hogy a korábbi évekhez hasonlóan, a biztosítók által is támogatott, megújult, interaktívabb programokban bővelkedő konferenciát rendezünk. Sokkal több lehetőség fog nyílni a személyes kapcsolattartásra, a csapatépítésre és a szakmaiság mellet a szórakozásra.

Az idei évben a résztvevők számára a Thermal Hotel Visegrád****superior 2 ágyas szobáiban biztosítunk szálláslehetőséget. A konferencia ideje alatt a meghívottak igénybe vehetik a szálloda szolgáltatásait.

Részvételi igényeteket a szolgáltatások tekintetében kérjük, az alábbi regisztrációs felületen jelezzétek felénk:

Regisztráció - MABIASZ Konferencia 2024. - MABIASZ tagoknak

A részvételi díj jelentkezésetek függvényében magában foglalja a konferencia szakmai programjainak költségeit, a meleg étkezéseket, és a kávészünetekben felszolgált frissítőket, és igény szerint a szállást reggelivel.

Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy a jelentkezések megérkezéséről minden esetben visszajelzést küldünk, így amennyiben nem kaptok ilyet, jelezzetek számunkra, mert valószínűleg ebben az esetben nem tudunk a jelentkezésetekről.

Kérjük, hogy a pontos szervezés érdekében a regisztrációt (ha több fő szeretne jönni, akkor személyenként külön-külön regisztráljatok) legkésőbb

2024. április 18., 12:00 óráig

szíveskedjetek megtenni. Kérjük figyeljetek a jelentkezési határidőre, mert minket is szigorú határidők kötnek a foglalással kapcsolatosan.

Szeretnénk az előző évekhez hasonlóan egy jó hangulatú, szakmai, emberi kapcsolatokat erősítő rendezvényt szervezni, ahol a hivatalos programon túl megbeszélhetjük gondjainkat, problémáinkat, megoszthatjuk egymással örömeinket, és végül, de nem utolsó sorban jól érezhetjük magunkat egymás társaságában.

2021. szeptember 1-től kötelező a szálló vendégek személyes okmányának digitális rögzítése (VIZA), ezért kérjük szíveskedjetek fényképes személyes okmányt magatokkal hozni.

Esetlegesen felmerülő kérdéseitekkel kapcsolatosan keressetek bennünket bizalommal.

 

Köszönettel és üdvözlettel:

Püski András elnök

Kósa Attila főtitkár

MABIASZ

Részvételi tájékoztató MABIASZ tagoknak

Részvételi tájékoztató MABIASZ tagoknak

 
Tájékoztató nem tagoknak

Részvételi tájékoztató biztosítóknak, partnereknek