Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

kerdoiv-digitalizacio

2024.07.17

Kérdőív - digitalizáció

Kérjük segítsétek munkánkat az alábbi kérdőív kitöltésével!

Kedves Kollégák!

 

A Magyar Biztosítási Alkuszok Szövetsége továbbra is elkötelezett aziránt, hogy az érdekvédelem mellett a jogszabályfigyeléssel és arra reagálva segítséget, iránymutatást adjon a tagjainak.

Sajnos az elmúlt években fokozódott a megfelelés, adminisztrációs teher, jogi környezet változásához való alkalmazkodás. Ilyen például a legutóbbi pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény módosítása, mely szerint a fokozott ügyfél-átvilágítás során, a magyarországi lakcímet igazoló hatósági igazolvánnyal rendelkező természetes személy ügyfél erre irányuló döntése esetén a szolgáltató auditált elektronikus hírközlő eszköz útján is köteles lehetővé tenni.

A MABIASZ főtitkára két szolgáltatóval is egyeztetett ezzel kapcsolatban, de szeretnénk kérni a segítségeteket a lenti kérdőív kitöltésével. A tárgyi jogszabály módosításról folyamatosan tájékoztatunk benneteket, illetve várhatóan bővebb bemutatásra is kerül az ősszel megrendezendő, következő szakmai napunkon is.

Kérjük szíveskedjetek a kérdőívet lekésőbb július 31-ig kitölteni.

MABIASZ Kérdőív - digitalizáció

 

Kérdés esetén állunk szíves rendelkezésetekre.

 

Köszönettel és Üdvözlettel:

Püski András elnök

Kósa Attila főtitkár

MABIASZ