Rendszerüzenet
Mi tudjuk hová tartunk!

Mi tudjuk hová tartunk!

Határozott céljaink, tudatos elképzeléseink vannak a jövőt illetően, s reményeink szerint együtt, közösen olyan erőket mozgathatunk meg, melyre külön-külön képtelenek lennénk.

mabiasz-focikupa-es-fozoverseny-2022

2022.03.09

MABIASZ Focikupa és Főzőverseny 2022.

2022. május 10-én, ismételten megrendezzük a IV. Biztosítósok Ligája focitornát és a IV. Főzőversenyt, Inárcson

Kedves Kollégák!

 

Szövetségünk továbbra is nagyon fontosnak tartja, hogy minél több olyan alkalmat teremtsen, amikor a szakma képviselői találkozhatnak és kötetlen keretek között tölthetnek el hasznos órákat.

Úgy véljük az ilyen alkalmak azok, amikor emberi kapcsolatokat építhetünk, a meglévőket tovább ápolhatjuk. Hiszünk abba, hogy a szakmában dolgozó minden szereplő számára rendkívül fontos ez, hiszen gyakran többet ér egy személyes kapcsolat, mint a magas szintű szakmai felkészültség.

2022. május 10-én, ismételten megrendezzük a IV. Biztosítósok Ligája focitornát és a IV. Főzőversenyt, Inárcson. A focikupa és a főzőverseny kiírását mellékleteként megtaláljátok. 

Természetesen várjuk a szurkolókat és érdeklődőket is a rendezvényre, nem csak a csapatok jelentkezését, szeretnénk minél többen együtt lenni a szakmából a rendezvényen.

A jelen lévőknek lehetőségük van bármilyen reklámanyag (molinó, roll-up, stand, stb.) kihelyezésére és felállítására is a szervezőkkel előre egyeztetettek alapján, illetve ha bármilyen egyéb módon támogatni kívánjátok a rendezvényt azt is örömmel vesszük.

Bízunk benne, hogy sikerül egy kellemes napot együtt töltsenek a szakma képviselői. Várjuk jelentkezéseteket!

 

Üdvözlettel:
Püski András, elnök
Kósa Attila, főtitkár
MABIASZ



Sportnap forgatókönyv

Sportnap forgatókönyv

Biztosítósok ligája versenykiírás2022

Biztosítósok ligája versenykiírás2022

Főzőverseny kiírás2022

Főzőverseny kiírás2022